Antena 3 CNN Show Showbiz Blonda lui Tuncay, desfigurată în bătaie, după o noapte în club

Blonda lui Tuncay, desfigurată în bătaie, după o noapte în club

Blonda lui Tuncay, desfigurată în bătaie, după o noapte în club
Sursa foto: Foto: Facebook/Tuncay Ozturk
15 Mai 2017   •   16:00

Clipe grele pentru blonda lui Öztürk Tuncay, cea despre care se spune că se face vinovată pentru divorțul acestuia der Andreea Marin.

În urmă cu doi ani, Sandra a trăit o experienţă groaznică. A fost desfigurată în bătaie de un bărbat chiar în parcarea unui club celebru din Capitală. Femeia s-a ales cu faţa spartă, iar medicii i-au reconstruit nasul bucată cu bucată. Deşi a fost filmat, iar probele au ajuns la poliţie, agresorul nu a plătit pentru teribila faptă nici acum.

„Eu n-am schimbat nicio vorbă cu individul, eram cu prietena mea, făceam comanda la taxi. Ne spunea numai prostii, îi spunea prietenei mele că de ce porţi perucă, ce fel de boală ai, cancer, nebunii... iar singurele cuvinte pe care i le-am spus eu au fost «te rog eu, lasă-ne în pace». Iar când i-am zis prietenei mele să mergem, am urcat spre taxi până la un punct şi mi-a zis prietena mea «fii atentă că ne urmăreşte, e în spatele nostru». I-am zis: dispari! În momentul ăla m-a împins şi cum eram pe tocuri, în picaj, mi-a tras un picior în faţă. Atât ţin minte. Când eram jos, curgea foarte mult sânge şi am fugit cumva de-a buşilea către carosabil ca să cer ajutor, altfel cred că el ar fi dat în mine până m-ar fi lăsat acolo lată. Nu ştiu să estimez cât a dat în mine, piciorul ăla a fost fatal, că mi-a fracturat nasul” a povestit Sandra, în cadrul emisiunii La Măruţă.

×
Subiecte în articol: club
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close