Bolivianul Bruno Kettels, desemnat cel mai frumos bărbat din lume (VIDEO)

20 Dec 2009   •   14:22
Bolivianul Bruno Kettels, desemnat cel mai frumos bărbat din lume (VIDEO) Bruno Kettels
Concursurile de frumuseţe se ţin lanţ în întreaga lume. Thailandezii au organizat concursul "Miss Jumbo" şi au ales-o pe cea mai frumoasă femeie supraponderală. De cealaltă parte, un bolivian este cel mai frumos bărbat din lume. Cel puţin aşa a hotărât juriul concursului "Mister International", organizat în Taiwan.

Candidaţii au defilat pe scenă îmbrăcaţi în costume tradiţionale din ţările lor, în ţinută de seară dar şi în costume de baie. Cei cinci finalişti au participat şi la o probă de cultură generală. Competiţia a fost acerbă iar în final cel mai bun a câştigat.

Calităţile bolivianului le-au impresionat peste măsură pe membrele juriului: "Are un corp grozav, merge la sală câte două ore pe zi. Cred că este încă student şi nu are obiceiuri proaste. Am petrecut două săptămâni cu el şi nu i-am găsit niciun defect. Este asemeni unui băiat mare care se poartă frumos şi cred că a câştigat pentru că are o inimă sinceră."

Marele câştigător a primit un premiu în valoare de 5.000 de dolari, un antrenor personal şi mai multe produse de frumuseţe.

Dacă tot vorbim despre concursuri de frumuseţe, nu putem uita de competiţia "Miss Jumbo", care s-a desfăşurat în Thailanda. Condiţia principală pentru ca o femeie să se poată înscrie în concurs este să cântărească peste 80 de kilograme. Concurentele au defilat pe podium cu multă graţie. Bineînţeles, au avut în public susţinători frenetici.Antena 3

x close