Antena 3 CNN Show Showbiz Brad Pitt, premiat pentru acţiunile umanitare

Brad Pitt, premiat pentru acţiunile umanitare

Brad Pitt, premiat pentru acţiunile umanitare
Sursa foto: Brad Pitt
25 Sep 2009   •   22:10

Brad Pitt a fost premiat pentru acţiunile sale umanitare. Actorul american a reuşit să creeze cea mai mare comunitate ecologică din lume în New Orleans, oraş distrus aproape în întregime în 2005 de uraganul Katrina. Fundaţia sa, Make It Right, a reuşit să construiască în zonă locuinţe ecologice la preţuri accesibile pentru victimele uraganului.

Make it Right, fundaţia de binefacere condusă de Brad Pitt a reuşit să construiască, în New Orleans, cea mai mare comunitate ecologică din lume. Cartierul verde are până în prezent 13 case. Fiecare este dotată cu sisteme ecologice de întreţinere, ceea ce va reduce cheltuielile la doar 35 de dolari pe lună. "Ceea ce a făcut echipa noastră nu este atât de excepţional. Tot ce am făcut a fost să punem oamenii potriviţi în acelaşi loc şi am răspuns problemelor pe măsură ce acestea au apărut. De aceea suntem aici", a explicat actorul

Deşi Pitt recunoaşte că fundaţia sa nu a reuşit să ajute mulţi din cei rămaşi fără casă, actorul speră că modelul său va fi urmat în toată lumea. "Cartierul 9th Ward, acest loc a suferit o tragedie îngrozitoare şi decenii de neglijenţă şi acum este un model pentru cum ne vom construi comunităţile în viitor cred că este o poveste de succes minunată."

Brad Pitt spune însă că scopul programului său este de a ridica 150 de astfel de case şi de a aduce cheltuielile de întreţinere la zero.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Brad Pitt
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close