Antena 3 CNN Show Showbiz Britney Spears, preşedinte: şi-a prezentat "programul" la show-ul lui David Letterman (VIDEO)

Britney Spears, preşedinte: şi-a prezentat "programul" la show-ul lui David Letterman (VIDEO)

Britney Spears, preşedinte: şi-a prezentat "programul" la show-ul lui David Letterman (VIDEO)
Sursa foto: britney spears
19 Aug 2009   •   16:26

Britney Spears, preşedinte al Statelor Unite. Aceasta este provocarea pe care David Letterman i-a lansat-o artistei în celebra sa emisiune. Pentru ca spectacolul să fie complet, Britney a prezentat, în costum de baie, cele 10 lucruri pe care le-ar schimba dacă ar fi aleasă în fruntea statului.

Britney Spears a fost prezentă pentru prima oară în ultimii trei ani la emisiunea lui David Letterman. Aşteptarea fanilor a fost totuşi răsplătită. Artista a răspuns unei provocări a moderatorului David Letterman şi a prezentat cele 10 motive pentru care ar trebui să devină preşedintele Statelor Unite. Şi asta nu oricum, ci îmbrăcată foarte sumar.

"Aş fi primul preşedinte care foloseşte rimel, de la Nixon încoace" şi "America ar invada doar locuri plăcute, cum ar fi Cabo", se numără printre argumentele cântăreţei.

Cu fiecare idee, Britney devenea mai ingenioasă. În planul de salvare al ţării a inclus şi distribuirea gratuită de plăcinte, schimbarea sediului preşedintelui de la Casa Albă la un cazino din Las Vegas, dar şi un club de noapte pe Lună.

Britney şi-a ales şi un partener pe măsură în fruntea statului: "Trei cuvinte am pentru voi: vicepreşedinte, Puff Daddy".

Însă pentru Britney, cel mai important lucru, dacă ar fi în fruntea Statelor Unite, ar fi că "mass-media m-ar băga şi pe mine în seamă".




Antena 3

×
Subiecte în articol: Britney Spears presedinte SUA
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close