Antena 3 CNN Show Showbiz Cabral, rănit în urma unui ACCIDENT CU ATV-ul

Cabral, rănit în urma unui ACCIDENT CU ATV-ul

Cabral, rănit în urma unui ACCIDENT CU ATV-ul
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Oct 2013   •   10:28
Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost rănit, sâmbătă dimineaţă, în apropierea localităţii sibiene Jina, după ce a pierdut controlul unui ATV pe care îl conducea şi a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice şi faciale, însă fiind conştient şi în stare stabilă.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, sâmbătă, că prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost rănit în timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localităţii montane Jina.
"Cabral a pierdut controlul ATV-ului, încă nu ştim exact pe ce fond, şi a ieşit în afara părţii carosabile", a declarat Luciana Balteş, conform Mediafax.
Surse medicale au declarat, sâmbătă, că prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice şi faciale, dar este conştient şi vorbeşte cu medicii, în prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili întreg diagnosticul.
Aceştia au stabilit, până în prezent, că pacientul a suferit contuzii toracice şi faciale, cu fractură de claviculă, dar este în afara oricărui pericol. 
La ora transmiterii aceştei ştiri, Cabral Ibacka este investigat cu un computer tomograf pentru a fi stabilit diagnosticul exact şi pentru a fi descoperite alte eventuale leziuni.
În urma rezultatelor investigaţiilor, medicii vor decide dacă pacientul va mai rămâne sau nu internat în spital. 
Surse din cadrul anchetei au declarat că prezentatorul TV a pierdut controlul ATV-ului pe care-l conducea, a ieşit în afara carosabilului şi s-a lovit de un copac.
 

×
Subiecte în articol: accident Sibiu incident ranit spital
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close