Antena 3 Show Showbiz Când a mai fost Ilie Năstase încătușat

Când a mai fost Ilie Năstase încătușat

25 Mai 2018   •   10:27
Când a mai fost Ilie Năstase încătușat

Ilie Năstase a povestit într-un interviu mai vechi un „incident” cu un alt om al legii.

"Eu cu prinţul Albert ne cunoaştem de mult timp. Cred că avea 12 ani când l-am cunoscut prima dată. Întotdeauna mi-a plăcut turneul ăla de la Monte Carlo, a fost turneul meu favorit. Nu că l-am câştigat de trei ori la simplu, de trei ori al dublu...

Îmi plăcea foarte mult pentru că după meciuri eram toţi, împreună, în discoteci. Mergeam la Regime, că după s-a schimbat numele. Mergeam cu Albert mereu, dar el era foarte timid. Mai timid decât mine şi acolo nu prea putea să facă... treburi şi mă punea pe mine să le fac.

La un moment dat, ţin minte că era o poliţistă. Poliţia franceză păzeşte clubul când are loc turneul şi pe-acolo era o poliţistă drăguţă. O chema Pascal, cu ochii albaştri şi noi ne tot băgam în seamă cu ea. Şi uite aşa ne-am împrietenit... La un moment dat, a venit taică-său la masă înaintea finalei şi se uita şi el şi întreba„Cine e aia? Cine e aia?”.

Albert zice: „Eu cu Ilie o cunoaştem”. Păi, cică, „cheam-o şi tu puţin la masă să vedem cum arată”. Şi am chemat-o la masă şi zice „Îl cunoşti pe Ilie, nu? Pune-i cătuşele”. Mi-a pus cătuşele la masă şi, bineînţeles că ei au început să mănânce şi eu ca fraierul... nimic. După aia i-am zis: „Monsignor, m-aţi pedepsit? Să ştiţi că eu şi Prinţul am fost acolo amândoi”. I-am povestit după aia şi a început să râdă. Glume multe cu Prinţul. Mă duceam prin Malisa, era un club, îi spunea... unde jucam popice. Mergeam când închideau acolo să nu se ştie. Şi mergeam cu fete pe acolo şi jucam popice”, povestea Năstase pentru Pro Sport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close