Antena 3 Show Showbiz Cântăreaţa Leona Lewis a vizitat rezervaţia de urşi de la Zărneşti (VIDEO)

Cântăreaţa Leona Lewis a vizitat rezervaţia de urşi de la Zărneşti (VIDEO)

12 Iul 2010   •   23:15
Cântăreaţa Leona Lewis a vizitat rezervaţia de urşi de la Zărneşti (VIDEO)
Sursa foto: Foto: topnews.in

Au fost artişti chinuiţi pe la circ şi acum atrag artiştii de peste hotare, impresionaţi de povestea lor. Cântăreaţa britanică Leona Lewis a fost şi ea într-o vizită la rezervaţia de urşi de la Zărneşti , să vadă cum trăiesc animalele după ce au fost salvate.

Leona Lewis a devenit cunoscută şi iubită în toată lumea datorită vocii sale, iar acum vrea ca vocea să-i fie auzită, atunci când le cere oamenilor să aibă mai multă compasiune faţă de animale. La Zărneşti a venit într-o vizită scurtă, privată, departe de ochii presei.

Alături de Asociaţia Mondială pentru apărarea animalelor, organizaţia din care face parte Leona Lewis are planuri mari pentru ca celor 40 de urşi din rezervaţie să nu le lipsească nimic.

Leona Lewis nu este singura vedetă de peste hotare care s-a arătat îngrijorată de soarta animalelor din ţara noastră. Celebra actriţă Brigitte Bardot a militat şi ea ani la rând pentru soarta maidanezilor din România.

Observator

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close