Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreața Oana Radu, mesaj îngrijorător pentru fani: „Sunt dependentă și am nevoie de ajutor”

Cântăreața Oana Radu, mesaj îngrijorător pentru fani: „Sunt dependentă și am nevoie de ajutor”

Cântăreața Oana Radu, mesaj îngrijorător pentru fani: „Sunt dependentă și am nevoie de ajutor”
Sursa foto: Foto: Facebook/Oana Radu
21 Apr 2017   •   09:10

A ținut o dietă radicală, care a ajutat-o să slăbească enorm. Dar Oana Radu recunoaște că a consumat zahăr pe perioada dietei.

„Pe tot parcursul dietei, am consumat zahăr. Adică, ceea ce vreau sa spun este ca nu am evitat sa il folosesc in cafea, sau ceai, sau orice bautura care îl necesita!! Nu am folosit îndulcitor, sau miere sau zahăr brun, deși am înțeles ca este mult mai sanatos decat cel alb. Am renuntat la foarte multe lucruri, dar a fost un singur lucru la care nu am putut renunța: “COCA-COLA”. Cand spun consum, chiar îl consum! Mă trezesc cu el în gând, si adorm la fel. Sunt tare curioasa sa stiu , care este acest ingredient secret care m-a facut sa devin dependenta ?! De multe ori ma cert cu mine, si imi spun : „Bine ma Oano, faci foamea, nu mănânci dupa ora 17:00, nu mănânci carbohidrati, dar bei”.  Ca încheiere, voiam să vă cer ajutorul! Aștept să îmi dați sfaturi sau sugestii! Dacă sunteti sau ati fost și voi în situația mea !! Oana Radu se află într-o situație critică. Sunt dependentă și am nevoie de ajutor”, a scris Oana Radu pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: dependenta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close