Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în comă artificială

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în comă artificială

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în comă artificială
Sursa foto: Johnny Hallyday
11 Dec 2009   •   18:36

Johnny Hallyday a fost plasat pentru a doua oară în comă artificială, în urma unei infecţii care a apărut apărut după operaţia de hernie de disc la care a fost supus pe 26 noiembrie.

Medicii au recurs la această metodă pentru ca artistul ?să nu sufere şi pentru a-i putea administra tratamentul", informează AFP.

Cântăreţul francez s-a mai aflat în comă artificială luni, după ce a fost internat la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza unei infecţii.

Potrivit presei franceze, operaţia de hernie de disc la care a fost supus muzicianul în Paris a lăsat de dorit. Producătorul lui Hallyday, Jean-Claude Camus, a declarat: ?Chirurgii de la Los Angeles ne-au spus că sunt indignaţi de ce au văzut. Medicii au constatat că au existat leziuni în urma operaţiei realizate la Paris?.

Johnny Hallyday, pe numele său real Jean-Philippe Smet, este cel mai celebru cântăreţ de rock francez. El a vândut peste 100 de milioane de albume în cursul carierei sale, fiind considerat ?idolul tinerilor în anii `60?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: coma
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close