Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreţul Victor Socaciu, supus unui transplant renal

Cântăreţul Victor Socaciu, supus unui transplant renal

Cântăreţul Victor Socaciu, supus unui transplant renal
Sursa foto: Victor Socaciu
17 Sep 2009   •   13:42

Săptămână neagră pentru artiştii români. După ce marţi, actorul Nicu Constantin s-a stins la vârsta de 70 de ani, Victor Socaciu a suferit în cursul acestei nopţii de miercuri spre joi o operaţie de transplant.

Cântăreţul Victor Socaciu a fost supus unui transplant renal la Cluj- Napoca. Operaţia a fost efectuată de o echipă de medici condusă de profesorul Mihai Lucan. Profesorul Mihai Lucan a realizat primul transplant combinat de rinichi şi pancreas din România.

Nume consacrat pe scena muzicii folk româneşti, Victor Socaciu suferea de mai mult timp de o insuficienţă renală care se pare că s-a agravat în ultimul timp. De aceea, cântăreţul de muzică folk a decis să facă un transplant renal.

Medicii spun că operaţia a decurs fără dificultăţi iar artistul ar putea reveni pe scenă în curând. În preyent, Victor Socaciu este internat în spitalul unde a făcut transplantul, se simte bine şi va rămâne acolo până când va fi recuperat complet.

Victor Socaciu s-a născut pe 14 ianuarie 1953 la Braşov. Este căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Marina Almăşan cu care are 2 copii. Până în prezent, artistul a creat şi lansat 15 albume de muzică folk.



Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close