Antena 3 CNN Show Showbiz "Capitalismul: o poveste de dragoste" - documentarul lui Michael Moore, în România din 15 ianuarie

"Capitalismul: o poveste de dragoste" - documentarul lui Michael Moore, în România din 15 ianuarie

"Capitalismul: o poveste de dragoste" - documentarul lui Michael Moore, în România din 15 ianuarie
06 Ian 2010   •   20:35

"Capitalismul: o poveste de dragoste", cel mai nou film al lui Michael Moore, va fi difuzat în premieră în România pe 15 ianuarie, relatează Mediafax care citează distribuitorii filmului.

"Capitalismul: O poveste de dragoste" abordează tema crizei financiare şi a recesiunii economice în timpul perioadei de tranziţie de la Administraţia Bush la cea a lui Barack Obama.

"Este un film perfect pentru o întâlnire romantică. Are tot ce îi trebuie: dorinţă, pasiune, romantism şi... 14.000 de concedieri zilnice. Este vorba despre o dragoste interzisă, despre care mulţi nici nu îndrăznesc să vorbească. La naiba, să dăm cărţile pe faţă: este vorba despre capitalism", a spus Michael Moore anul trecut, într-un comunicat de presă.

Filmul "Capitalismul: o poveste de dragoste" a fost lansat în SUA, pe 2 octombrie. Potrivit declaraţiilor lui Moore, documentarul vorbeşte despre "impactul dezastruos pe care îl are dominaţia corporatistă asupra americanilor şi a oamenilor din întreaga lume".

Michael Moore a ajuns în atenţia publicului datorită documentarelor sale controversate, precum "Bowling for Columbine", "Fahrenheit 9/11" şi "Sicko".

TRAILER CAPITALISM: A LOVE STORY



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close