Antena 3 CNN Show Showbiz Carmen Bruma iti da 5 sfaturi pentru a slabi rapid - Astea sunt trucurile prin care si tu poti arata bine

Carmen Bruma iti da 5 sfaturi pentru a slabi rapid - Astea sunt trucurile prin care si tu poti arata bine

Carmen Bruma iti da 5 sfaturi pentru a slabi rapid - Astea sunt trucurile prin care si tu poti arata bine
13 Ian 2016   •   12:17

Carmen Bruma are cateva ponturi pentru femeile care vor sa revina la forma de invidiat chiar si dupa sarbatorile in care toti ne-am rasfatat cu bunatati nu tocmai sanatoase. Ea a scris pe blog la ce trebuie sa renuntam pentru o silueta de vis.

1. Incearca sa elimini pentru inceput alimente precum; cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi gen: alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa dar pana in ora 15.

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Gasesti mai multe exemple de antrenamente pe care poti sa le faci acasa pe acest site la sectiunea antrenamente. Oricare dintre variante poate functiona cu conditia sa fii perseverent.

4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.

5. O cura de sucuri pe care sa le pregatesti acasa si care sa te ajute in aceasta perioada. Poti sa inlocuiesti gustarile  cu diverse sucuri. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE pe care eu il prepar cu ajutorul storcatorului prin presare la rece care stoarce foarte bine toate frunzele si radacinoasele. Sucul are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare. Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze.

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma sfaturi slabit dieta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close