Antena 3 CNN Show Showbiz Carmen Brumă s-a externat: "Vasilică 2014" e un copil foarte înţelegător şi tolerant

Carmen Brumă s-a externat: "Vasilică 2014" e un copil foarte înţelegător şi tolerant

Carmen Brumă s-a externat: "Vasilică 2014" e un copil foarte înţelegător şi tolerant
19 Mai 2014   •   14:04

Vedeta de televiziune Carmen Brumă, care a devenit recent mămică pentru prima oară, s-a externat astăzi, împreună cu băieţelul ei, după mai multe zile petrecute în maternitate.

Deşi ar fi putut părăsi spitalul încă din weekend, proaspăta mămică a ales să mai stea câteva zile internată pentru a învăţa cum să îşi îngrijească bebeluşul.

"Am stat mai mult în spital din cauză că Vasilică 2014 a făcut un soi de icter, dar nu e nimic neobişnuit, e ceva tipic copiilor. În al doilea rând, am stat pentru că am vrut să învăţ să îl îngrijesc", a explicat Carmen Brumă.

Vasilică 2014, numit provizoriu Vlad Badea Brumă, este descris de mama sa ca fiind un copil foarte înţelegător şi tolerant.

"Seamănă foarte bine cu taică-su. De la mine are grupa sanguină. E un copil foarte înţelegător şi tolerant. Nu se isterizează fără motiv", a mai spus Carmen Brumă.

Miercuri seară, Carmen Brumă a dat naştere unui băieţel de 3,430 de kilograme, care a primit nota 10 la naştere, potrivit postării de pe Facebook a fericitului tătic, Mircea Badea.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea Carmen Bruma
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close