Antena 3 CNN Show Showbiz Carmen Șerban, chinuită de boală: "Nu știu dacă se poate trata". De ce suferă cântăreața, după ce a scăpat de cancer

Carmen Șerban, chinuită de boală: "Nu știu dacă se poate trata". De ce suferă cântăreața, după ce a scăpat de cancer

Carmen Șerban, chinuită de boală: "Nu știu dacă se poate trata". De ce suferă cântăreața, după ce a scăpat de cancer
de M.Z.    |    08 Apr 2017   •   11:28

Face ce face, dar nu scapă de boli. Carmen Șerban suferă acum de o sinuzită maxilară, după ce a scăpat de tumoarea de la sân, și face tot ce poate pentru a se trata, pentru că nu se simte bine, a mărturisit cântăreața la o emisiune tv.
 
"Am o problemă. Sunt stresată, probabil că am o problemă pe glanda tiroidă, de mă durea foarte tare gâtul. Avem probleme pe sinusuri. Am o sinuzită maxilară. Te doare zona asta de maxilar şi am o roşeaţă pentru că e o afecţiune acolo. Nu ştiu dacă se poate trata. Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Există un efect, eu mă simt mai bine. Încă nu am tratat-o, e în curs de tratare", a spus Carmen Șerban.

Anul trecut, Carmen Șerban a avut probleme de sănătate, când a suferit de o complicație la plămâni. Cel mai grav, în 2012, cântăreața a fost diagnosticată cu o tumoare beningnă la unul dintre sâni, dar ulterior s-a făcut bine.

×
Subiecte în articol: stare de sanatate
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close