Antena 3 CNN Show Showbiz Catrinel Menghia divorţează după şase ani de căsnicie. Soţul italian era extrem de gelos şi nu dorea un copil

Catrinel Menghia divorţează după şase ani de căsnicie. Soţul italian era extrem de gelos şi nu dorea un copil

Catrinel Menghia divorţează după şase ani de căsnicie. Soţul italian era extrem de gelos şi nu dorea un copil
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Noi 2011   •   22:28

Catrinel Menghia, celebrul manechin român care a înnebunit Italia, divorţează. După 6 ani de dragoste, Catrinel i-a spus adio soţului ei Massimo Brambati. Se pare că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil iar Massimo, nu. Probabil că acum Catrinel îşi va şterge tatuajul cu numele fostului soţ.

Credea că Massimo va fi iubirea ei pentru totdeauna. Şi visa că vor avea un copil şi vor îmbătrâni împreună. Dar i-a spus adio. Catrinel Menghia şi Massimo Brambati nu mai sunt un cuplu. Ruptura s-ar fi produs în urmă cu 6 luni.

Cea care şi-a luat hainele şi a plecat a fost chiar Catrinel. Manechinul l-a lăsat pe Massimo singur în apartamentul de 1,5 milioane de euro din Milano, primit dar de nuntă. 

Gelozia excesivă a soţului şi faptul că manechinul voia un copil, iar Massimo nu, ar fi făcut ca românca să nu-şi mai dorească atât de mult compania lui. Divorţul vine după 6 ani de relaţie în care Catrinel Menghia a avut de fiecare dată numai cuvinte frumoase despre soţul ei.

Întâi a fost celebrul tatuaj în care îşi declara iubirea veşnică. Iar anul acesta, într-un interviu acordat unei publicaţii italiene, Catrinel spunea despre soţul ei cu 19 ani mai bătrân că "E amantul perfect".

Catrinel Menghia a devenit celebră la 16 ani. Tot atunci l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Relaţia lor s-a terminat după câţiva ani când Catrinel a preferat cariera de manechin în Italia.

 


×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close