Antena 3 CNN Show Showbiz Ce s-a întâmplat cu Adina Bourceanu după ce a slăbit 40 de kilograme! Problema ei e mai gravă decât s-ar fi gândit

Ce s-a întâmplat cu Adina Bourceanu după ce a slăbit 40 de kilograme! Problema ei e mai gravă decât s-ar fi gândit

Ce s-a întâmplat cu Adina Bourceanu după ce a slăbit 40 de kilograme! Problema ei e mai gravă decât s-ar fi gândit
01 Feb 2017   •   14:47

Adina Bourceanu a slabit nu mai putin de 40 de kilograme in urma unei operatii de micsorare a stomacului, insa la scurt timp dupa ce a ajuns sa aiba silueta pe care si-o dorea se confrunta cu o problema si mai grava. Vedeta a marturisit ca este extrem de fericita ca a scapat de surplusul de kilograme, insa in urma interventiei chirurgicale, aceasta se confrunta cu caderea parului.

”Da, am slabit 40 de kg. Nu a fost o interventie estetica, ci a fost o operatie de micsorare a stomacului pentru ca aveam nevoie, caci aveam obezitate de gradul 1 spre 2. Am mâncat, mult si necontrolat. La prima sarcina am luat 30 de kg, pe care nu am putut sa le dau in totalitate jos. Apoi a venit si cea de-a doua sarcina si s-au mai adunat si acolo kilograme pentru ca nu aveam o alimetatie corecta. Am incercat dieta, am incercat sport, dar nu reuseam sa le duc la bun sfârsit. Abdomen, brate picioare - mi-am scos surplusul de piele. Ramasesem cu un surplus foarte mare de piele si am preferat cicatricele care sunt mai putin deranjante decât surplusul de piele. Da, daca ar trebui sa fac asta din nou, as face-o. A meritat tot! Dupa interventia chirurgicala am avut ceva probleme cu parul. Mi-a cazut destul de mult, nu am chelit, dar s-a rarit. Am luat insa ceva suplimente si sper ca in timp sa se rezolve aceasta problema.”, a declarat Adina Bourceanu.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close