Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai frumoasă femeie din lume este Miss Gibraltar - FOTO

Cea mai frumoasă femeie din lume este Miss Gibraltar - FOTO

Cea mai frumoasă femeie din lume este Miss Gibraltar - FOTO
13 Dec 2009   •   11:03

Surpriză în finala concursului Miss World, din Africa de Sud, Regina frumuseţii mondiale vine, în acest an, dintr-unul din cele mai mici teritorii ale lumii: colonia britanică Gibraltar. Kaiane Aldorino, o funcţionară de 22 de ani, a întrecut alte 111 candidate la prestigiosul titlu.

Participantele, printre care s-a numărat şi românca Alexandra Delia Petria, au sosit în Africa de Sud încă din 14 noiembrie. Ele au vizitat parcuri naturale şi stadioane ale viitorului Campionat Mondial de fotbal, dar au participat şi la câteva probe preliminare. Miss Gibraltar, care nu figura, la început, pe lista favoritelor, s-a impus după proba decisivă a costumelor de baie. Victoria finală a lăsat-o fără cuvinte, dar, mai târziu a respins ideea că reginele frumuseţii ar fi exploatate de mass-media.



?Eu nu cred că sunt exploatate, este un lucru pe care îl faci de bună voie. Eu, de exemplu, am luat parte, iar pentru mine a fost o experienţă de viaţă, una care mi-a schimbat întreaga viaţă?, a declarat Kaiane Aldorino.

Preferata publicului local, Miss Africa de Sud, s-a mulţumit doar cu locul trei, dar n-a arătat niciun fel de gelozie, ci, dimpotrivă, şi-a felicitat colega încoronată.

Speram doar să ies în primele trei şi sunt foarte bucuroasă că am reuşit. Sunt foarte fericită că a învins ea şi vreau să-i spun: Felicitări, Miss World, Miss Gibraltar!?, a spus Miss Africa de Sud.

Locul doi i-a revenit reprezentantei Mexicului, remarcată de-a lungul tuturor probelor şi care va pleca şi ea acasă cu amintiri plăcute.

Oraşul sud-african Johannesburg a cheltuit 12 milioane de dolari pentru organizarea concursului. Cheltuiala a fost, de altfel, criticată de cei care considerau că banii ar fi fost mai bine folosiţi în alte scopuri. Ediţia de anul viitor va avea loc în Vietnam.


Antena 3

×
Subiecte în articol: miss world Africa de Sud
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close