x close

Charlie Chaplin, transformat în personaj de desene animate

10 Ian 2010   •   21:43
Charlie Chaplin, transformat în personaj de desene animate Charlie Chaplin


Charlie Chaplin va fi readus la viaţă prin intermediul unui personaj animat dintr-un serial indiano-francez. Producţia va fi inspirată din scurtmetrajele umoristice realizate de celebrul comediant, informează AFP.

Serialul, care dispune de un buget de 11,5 milioane de dolari, va cuprinde 104 episoade de câte 6 minute. Tapaas Chakravarti, preşedinte uneia dintre companiile producătoare, susţine că proiectul a fost deja aprobat de persoanele care deţin drepturile de autor pentru opera lui Chaplin.

Mai mulţi radiodifuzori din Franţa, Germania, Marea Britanie, Peninsula Scandinavă, India şi Australia sunt interesaţi de difuzarea producţiei, iar veniturile producţiei s-ar putea ridica la aproximativ 45 de milioane de dolari.

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul XX. Artistul s-a născut în Marea Britanie, la data de 16 aprilie 1889 şi a murit la 25 decembrie 1977, în localitatea Vevey din Elveţia. Printre producţiile sale cele mai cunoscute se numără "City Lights/ Luminile oraşului", "Modern Times/ Timpuri noi" şi "The Great Dictator/ Dictatorul".Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

desene animate personaj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati