Antena 3 CNN Show Showbiz Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills

Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills

Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills
Sursa foto: Foto: www.cruisereviews.com
19 Aug 2010   •   16:05

Proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills a escrocat mai multe staruri hollywoodiene, printre care Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston. Femeia utiliza numerele cărţilor de credit ale clientelor sale pentru a sustrage bani din conturile acestora, relatează AFP.

Poliţia a arestat-o pe Maria Gabriela Perez, în vârstă de 51 de ani, chiar în faţa clientelor sale, la salonul de coafură Chew Gabriela Studio din Beverly Hills.

Femeia riscă o pedeapsă de 25 de ani după ce ar fi sustras din conturile clientelor sale aproximativ 300.000 de dolari, folosindu-se de numerele cărţilor lor de credit după ce acestea plecau din salon.

Liv Tyler şi Melanie Griffith s-au numărat şi ele printre cele care au fost escrocate de Perez. Din contul lui Liv Taylor, proprietara salonului de înfrumuseţare ar fi sustras 241.000 de dolari, potrivit autorităţilor americane.

Perez nu este la prima abatere de acest fel. Ea a fost condamnată în trecut şi pentru că a emis cecuri fără acoperire, pentru furt din buzunare şi fraudarea sistemului de asigurări sociale.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close