Antena 3 CNN Show Showbiz Chris Brown, dezvăluiri incendiare despre episodul violent cu Rihanna. ”M-am gândit la sinucidere!”

Chris Brown, dezvăluiri incendiare despre episodul violent cu Rihanna. ”M-am gândit la sinucidere!”

Chris Brown, dezvăluiri incendiare despre episodul violent cu Rihanna. ”M-am gândit la sinucidere!”
Sursa foto: Foto: instagram.com/chrisbrown/rihanna
19 Apr 2016   •   08:16

Chris Brown a vorbit despre episodul violent dintre el și iubita lui de la acea vreme, Rihanna, care a isterizat întreaga lume, într-un documentar biografic intitulat ”Welcome to my life/ Bine ai venit în viața mea”, scrie Mashable.

Documentarul începe cu afirmațiile oamenilor din anturajul lui Chris Brown, despre avântul său muzical, și atinge punctul culminant când este abordat incidentul violent cu Rihanna, din 2009.

La şapte ani după incident, Brown recunoaşte că încă este "bântuit" de atacul asupra fostei iubite, Rihanna. Artistul susţine că după ce a bătut-o pe Rihanna a intrat în depresie şi că, în acea perioadă, consuma foarte multe droguri.

În trailerul documentarului, pot fi observate vedete care laudă ascensiunea profesională a acestuia, transformarea dintr-un copil normal în unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai vremii. Vedete precum Usher, Jennifer Lopez şi Rita Ora îşi fac apariţia în "Welcome To My Life", pentru a vorbi despre talentul lui Brown, dar lucrurile iau o întorsătură întunecată când subiectul deviază la atacul asupra Rihannei, iubita artistului R&B de la acea vreme.

"Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu. M-am simţit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam", dezvăluie în continuare cântăreţul.

"A fost cea mai rea zi din viaţa mea şi probabil şi a lui. Mă simţeam de parcă urma să îmi pierd copilul", a declarat Joyce, mama lui Chris Brown.

Data la care va fi lansat documentarul nu a fost momentan anunţată.

Chris Brown a șocat o lume întreagă după ce a bătut-o crunt pe Rihanna. Incidentul a avut loc pe 8 februarie, 2009, când cei doi se aflau în maşină, întorcându-se de la o petrecere privată.

 

×
Subiecte în articol: chris brown rihanna
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close