Antena 3 CNN Show Showbiz Chris Brown: Nu-mi amintesc să o fi agresat pe Rihanna

Chris Brown: Nu-mi amintesc să o fi agresat pe Rihanna

Chris Brown: Nu-mi amintesc să o fi agresat pe Rihanna
01 Sep 2009   •   19:52

În cadrul primului interviu acordat de la arestarea sa, Chris Brown a declarat că nu-şi aminteşte să o fi bătut pe Rihanna pe 8 februarie, informează The Guardian. ?Când aud de raportul poliţiei nu ştiu ce să cred. Mi se pare o nebunie deoarece eu nu sunt genul acesta de persoană?, i-a spus Brown lui Larry King, în cadrul unei emisiuni ce va fi difuzată miercuri de CNN.

În urmă cu mai mult de şase luni poliţiştii au fost chemaţi într-un cartier din Los Angeles unde au găsit-o pe prietena lui Brown, starul pop Rihanna, plină de vânătăi în urma unei violente certe domestice. Brown a făcut puţine declaraţii publice de atunci, în general susţinând că ?îi pare rău? şi că se duce la psiholog.

?Când mă gândesc la trecut, nu pot crede că aşa ceva s-a întâmplat cu adevărat?, declară Brown în cadrul interviului acordat lui King.

Potrivit CNN, Brown a declarat că o iubeşte în continuare pe Rihanna, cu toate că un ordin judecătoresc îi interzice să se apropie la mai puţin de 90 de metri de cântăreaţă. ?Nu am încetat vreodată să o iubesc, şi acest lucru nu se va schimba vreodată?, a spus Chris Brown pentru revista People.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: chris brown
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close