Antena 3 CNN Show Showbiz Chris Brown scapă "ieftin": Cinci ani de control judiciar, după ce a desfigurat-o pe Rihanna

Chris Brown scapă "ieftin": Cinci ani de control judiciar, după ce a desfigurat-o pe Rihanna

Chris Brown scapă "ieftin": Cinci ani de control judiciar, după ce a desfigurat-o pe Rihanna
Sursa foto: Chris Brown
23 Iun 2009   •   12:26

Scandalul dintre cântăreţul R&B Chris Brown şi Rihanna pare să se apropie de sfârşit. Brown, acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită, a pledat vinovat. Cântăreţul a fost condamnat la cinci ani de supraveghere judiciară şi 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, arată Reuters.

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, a încheiat o înţelegere cu autorităţile americane. În acest fel, el a reuşit să evite închisoarea.

Decizia finală va fi pronunţată în luna august, după ce înţelegerea va fi avizată de un judecător.

Celebra Rihanna, în vârstă de 21 de ani, a apărut, luni, în sala de judecată. Cântăreaţa nu a făcut nici un comentariu în acest sens.

La începutul lunii martie, el a fost pus sub acuzaţie pentru că a bătut-o şi a ameninţat-o cu moartea pe Rihanna.


Incidentul a avut loc pe 8 februarie, în ajunul decernării premiilor Grammy, unde vedeta trebuia să cânte. Din cauza traumatismelor, Rihanna şi-a anulat prezenţa în ultimul moment din motive familiale. S-a aflat, apoi, că o femeie l-ar fi denunţat pe Chris Brown pentru tratament abuziv. Iniţial, identitatea ei nu a fost dată publicităţii.

Adevărul a ieşit la iveală după ce o publicaţie a prezentat poze care o înfăţişau pe Rhianna bătută. Presa susţine că ea are două "contuzii uriaşe" de o parte şi alta a frunţii, buzele şi nasul însângerate şi muşcături pe mâini şi degete.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: chris brown rihanna proces
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close