Antena 3 CNN Show Showbiz Cindy Crowford, la 43 de ani: Mi-am injectat botox

Cindy Crowford, la 43 de ani: Mi-am injectat botox

Cindy Crowford, la 43 de ani: Mi-am injectat botox
01 Dec 2009   •   14:22

Cindy Crowford a fermecat întreaga lume prin frumuseţea ei naturală mai bine de două decenii. Însă, timpul nu-i iartă nici pe cei mai norocoşi dintre noi. La 43 de ani, Cindy a recunoscut că a apelat la trucurile chirurgiei estetice pentru a-şi menţine frumuseţea care a făcut-o atât de faimoasă.

Fostul supermodel a recunoscut că şi-a injectat botox pentru a-şi menţine tinereţea., informează Daily Mail. ?Am apelat la serviciile unui doctor din Londra care mi-a injectat botox. Presiunea care a fost exercitată asupra mea m-a determinat să apelez la acest tip de tratament. Lumea are aşteptări foarte mari de la mine!?

Cindy Crowford s-a confruntat cu probleme legate de copiii ei. La începutul acestei luni, fostul top-model şi soţul ei, omul de afaceri Rande Gerber, au fost şantajaţi de bona copiilor lor care a ameninţat că va vinde o fotografie a fiicei lor.

Cindy Crawford este unul dintre cele mai faimoase top modele din lume. Ea a a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a apărut pe copertele a sute de reviste de modă. Crawford este măritată cu omul de afaceri Rande Gerber cu care are doi copii.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: botox operatie estetica
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close