Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul trupei AC/DC va putea fi văzut şi din curtea Palatului Parlamentului

Concertul trupei AC/DC va putea fi văzut şi din curtea Palatului Parlamentului

Concertul trupei AC/DC va putea fi văzut şi din curtea Palatului Parlamentului
19 Apr 2010   •   22:21


Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat amplasarea a două tribune a câte 2.500 de locuri fiecare, pentru showul AC/DC din 16 mai, în curtea Palatului. Organizatorii au solicitat ca accesul publicului să fie permis între orele 12:00 şi 23:00.

Concertul AC/DC se anunţă a fi unul de proporţii, la fel ca şi bugetul de care dispune. Peste 2,5 milioane de dolari au fost alocate show-ului incendiar al trupei pe care românii o aşteaptă de mai bine de 36 de ani. Asta pentru că, pe 16 mai, pe scena uriaşă din Piaţa Constituţiei, australienii vor avea o locomotivă care... va lua foc.

Show-ul va dispune de aceeaşi constucţie care, anul trecut, a fost utilizată pe stadionul Wembley. La Bucureşti, scena va fi amplasată chiar în faţa Casei Poporului unde va fi transportată cu nu mai puţin de 28 de tiruri.

Costurile întregii producţii se ridică la impresionanta sumă de 2,5 milioane de dolari. Suma este una fabuloasă pentru un an de criză, în care sponsorii nu se grăbesc să vină cu bani. Dar atunci când AC/DC se află în plin turneu prin Europa, nu poţi să stai pe gânduri, şi-au spus organizatorii, care acum îşi pun speranţa în vânzarea celor 60.000 de bilete.

Pentru un bilet aproape de AC/DC, românii au plătit 265 de lei, acestea epuizându-se la scurt timp de la punerea în vanzare. Au mai rămas bilete la VIP de 477 de lei şi la categoria Normal Circle. Atenţie, însă. Primele 20.000 de bilete din această categorie, care au un preţ promoţional de 127,2 lei, sunt în curs de epuizare. În curând, un astfel de tichet va costa 148,4 lei.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: AC/DC concert parlament
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close