Antena 3 CNN Show Showbiz Cornel Constantiniu a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Austria

Cornel Constantiniu a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Austria

Cornel Constantiniu a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Austria
Sursa foto: Cornel Constantiniu
17 Oct 2009   •   14:23

Îndrăgitul artist Cornel Constantiniu a fost supus sâmbătă, la Viena, unei intervenţii chirurgicale. Operaţia a decurs bine, iar medicii au reuşit să-i implanteze cu succes un dispozitiv pentru tratarea bolii Parkinson. Cornel Constantiniu a mai suferit o intervenţie în urmă cu cinci ani, tot la Viena. Atunci i-a fost montat un sistem de stimulare cerebrală, care trebuie înlocuit periodic.

Implantarea unui sistem de stimulare cerebrală este, în acest moment, cel mai bun tratament pentru boala de care suferă Cornel Constantiniu. Intervenţia chirurgicală nu este una dificilă. Singurul dezavantaj îl reprezintă necesitatea schimbării periodice a dispozitivului.

Artistul va mai rămâne câteva zile internat la Viena, pentru tratamentul post-operator, după care se va putea întoarce în ţară. Din cauza bolii, Cornel Constantiniu se deplasează cu ajutorul unor cârje. Medicii speră însă, ca prin intermediul dispozitivului, să-l poate ajuta să renunţe la ele.

Cornel Constantiniu s-a născut în 1945, la Bucureşti. În 1970, a debutat în cadrul concursului "Steaua fără nume", fiind primul câştigător al trofeului.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close