Antena 3 CNN Show Showbiz Crioterapia, metoda de slăbire la minus 170 de grade celsius

Crioterapia, metoda de slăbire la minus 170 de grade celsius

Crioterapia, metoda de slăbire la minus 170 de grade celsius
Sursa foto: Foto: metecus.ro
19 Sep 2011   •   21:15

Cum ar fi să scăpaţi de 10 kilograme în doar 30 de minute? Posibil, spun inventatorii crioterapiei. După câteva şedinţe la minus 170 de grade celsius, clienţii ar slăbi şi ar întineri, datorită noii terapii la frig.

Domnişoara din imagini e scufundată într-o baie de aburi îngheţaţi, la minus 178 de grade celsius. Nu o vedeţi dârdâind, pentru că simte frigul chiar mai puţin decât dacă s-ar scălda în apă rece, de exemplu. Iar beneficiile tratamentului ar aduce zâmbetul pe buze oricărui client.

În plus, caloriile se topesc la frig. După 10 şedinţe de criosaună a câte trei minute fiecare, puteţi slăbi între 7 şi 10 kilograme. Iar pielea va arata impecabil.

Terapia prin frig nu este însă indicată oricui. Cardiacii, cei care au probleme cu plămânii, dar şi femeile insărcinate n-ar trebui să încerce experienţa.

Dacă pentru unii e doar o fiţă cosmetică, pentru românii rămaşi fără subvenţia la căldură criosauna ar putea fi soluţia salvatoare. După câteva şedinţe la aproape minus 200 de grade celsius, organismul uman trece mai uşor peste iarnă. Din păcate, preţul nu e pentru orice buzunar: 100 de lei costă o şedinţă.

×
Subiecte în articol: slabire
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close