Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a arătat Adela Popescu la cununia civilă. A purtat tot o rochie albă

Cum a arătat Adela Popescu la cununia civilă. A purtat tot o rochie albă

Cum a arătat Adela Popescu la cununia civilă. A purtat tot o rochie albă
26 Aug 2015   •   12:18

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în weekend și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Cei doi au făcut o mică petrecere doar cu persoane apropiate, la un domeniu ferit de ochii curioșilor.

"Nu ai cum sa imbraci rochia alba daca nu treci mai intai pe la ofiterul starii civile. Si desi este o etapa premergatoare celei importante, adica cununia religioasa, tin sa va spun ca am avut parte de o cununie civila senzationala. Asa ca vineri la 18:00 punct eram gatita pruna, la fel si iubitul meu. Am pasit hotarati printre bancutele albe asezate scolareste, aruncand bezele in stanga si in dreapta. Foisorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriase il inconjurau si tablii pe care erau scrise „definitii” super haioase ale casniciei. In fata ne asteptau emotionati nasii nostri dragi impreuna cu ofiterul starii civile. A fost emotionant si jucaus si pozitiv si alb…Practic am spus DA impreuna cu toti inviatii ce aveau in mana pancarte cu indemnul.

Petrecerea a continuat cu pupaturi, imbratisari si o masa de si acum plang de pofta in restaurantul domeniului Hadar Chalet. Platouri traditionale cu bucate atent alese, patrav proaspat pescuit chiar din pastravaria locului, sarmale in foi de vita de te lingi pe degete. Si…vin de Susani facut de tatal meu, preferatul lui Radu. Un rose ce bate de departe cele mai vestite crame. Ne-am dorit pentru vineri o masa traditional romaneasca, intrucat papilele noastre gustative urmau sa fie dezmierdate la nunta cu un bufet suedez italienesc pregatit cu maiestrie de Chef Foa. Seara a devenit si mai incitanta atunci cand Dana ne-a spus ca impreuna cu fratele ei au gandit un Escape Room pentru cei prezenti si ca primii participanti in cautarea propriilor verighete, eram chiar noi"
a scris Adela pe blog.

×
Subiecte în articol: Adela Popescu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close