Antena 3 CNN Show Showbiz Cum l-a cunoscut ţambalistul Turturică pe Johnny Depp (VIDEO)

Cum l-a cunoscut ţambalistul Turturică pe Johnny Depp (VIDEO)

Cum l-a cunoscut ţambalistul Turturică pe Johnny Depp (VIDEO)
28 Ian 2010   •   22:26

Turturică şi Minune. Le-au gâdilat auzul lui Johnny Depp, Jacques Chirac şi Zidane. Ionică Minune şi nepotul lui, Cristinel Turturică, sunt doi lăutari români cu talent şi magnet la vedete. Şi Bobby McFerrin, cunoscut pentru melodia "Don't worry, be happy", a vrut să cânte cu ei în această sâmbătă la Bucureşti.

Ţambalistul Cristinel Turturică l-a cunoscut pe actorul Johnny Depp în anul 2000, pe platourile producţiei "Omul care plânge".

"Ne-a chemat la el în rulotă ca să bem un vin, ca să fumăm o ţigară şi am început să cântăm şi am rămas prieteni", povesteşte Turturică.

Îndrăgostit parcă de muzică lăutărească, Johnny Depp l-a invitat pe lăutar să cânte chiar în clubul său din Los Angeles, Viper Room.

"Acolo am cunoscut o grămadă de artişti de la Hollywood, foarte mulţi şi eu le cântam cu ţambalul", continuă ţambalistul.

Cristinel Turturică spune că a învăţat meserie de la unchiul său, Ionică Minune. Este unul dintre cei mai apreciaţi acordeonişti din lume, care a reuşit să deschidă prima şcoală pentru acordeon din România.

"Nu vreau să se piardă tradiţia românească. Vreau să se audă tot timpul acordeonul pe străzi", susţine Ionică Minune.

Iar în această sâmbăta, amândoi vor urca pe scena de la Sala Palatului alături de Bobby McFerrin, celebru pentru melodia "Don't worry, be happy".

"Domnul Bobby să nu se îngrijoreze că are cu cine să cânte. O să-i spun să cânte cum vrea şi noi o să-l urmărimă exact cum e locomotiva, iar vagoanele în spate, pe acelaşi drum", mai spune Ionică Minune.



Observator

×
Subiecte în articol: Johnny Depp
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close