Antena 3 CNN Show Showbiz Cum s-a transformat actorul Eugen Cristea dupa atacul cerebral: ”Nu meritam sa patesc asa ceva. Am dus o viata linistita, nu am facut excese, nu am baut, nu am fumat!”

Cum s-a transformat actorul Eugen Cristea dupa atacul cerebral: ”Nu meritam sa patesc asa ceva. Am dus o viata linistita, nu am facut excese, nu am baut, nu am fumat!”

Cum s-a transformat actorul Eugen Cristea dupa atacul cerebral: ”Nu meritam sa patesc asa ceva. Am dus o viata linistita, nu am facut excese, nu am baut, nu am fumat!”
13 Aug 2017   •   13:34

Actorul Eugen Cristea a suferit un accident cerebral vascular in urma cu doua luni. Acesta s-a inrait dupa ce a considerat ca este nedrept sa i se intample asa ceva tocmai lui.

“Nu pot sa ma impac cu ce mi s-a intamplat. Mi se pare nedrept si stiu ca nu meritam sa patesc asa ceva. Am dus o viata linistita, nu am facut excese, nu am baut, nu am fumat, nu tu nopti nedormite sau surmenaj. Nicio abatere intr-o viata intreaga. Am tinut regim alimentar de bun simt toata viata si pentru ce, ca sa mi se intample asta?! M-am recuperat foarte bine, medicii spun ca refacerea mea a fost miraculoasa. Singura consecinta cu care nu pot sa ma impac e ca m-am inrait foarte tare. M-am saturat de sfaturi si sa fiu considerat o victima. Brusc, toti cei din jur simt nevoia sa imi acorde atentie si se poarte cu mine ca cu oul. Mie chestiile astea nu-mi plac. Nu stiu sa traiesc asa. Mi-am schimbat atitudinea fata de viata. In rest, sunt bine. Am fost plecat intr-o vacanta in Grecia, 7 zile, alaturi de sotia mea (n.r: actrita Cristina Deleanu”, a declarat Eugen Cristea pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: atac cerebral
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close