Antena 3 CNN Show Showbiz Dacă ar fi în viaţă, prinţesa Diana ar locui la New York şi ar avea 10 milioane de urmăritori pe Twitter

Dacă ar fi în viaţă, prinţesa Diana ar locui la New York şi ar avea 10 milioane de urmăritori pe Twitter

Dacă ar fi în viaţă, prinţesa Diana ar locui la New York şi ar avea 10 milioane de urmăritori pe Twitter
Sursa foto: Foto: www.newsweek.com
29 Iun 2011   •   15:53

Tina Brown, redactorul şef al revistei britanice "Newsweek", a imaginat un scenariu în care prinţesa Diana ar fi încă în viaţă şi a prezentat propria sa viziune asupra situaţiei acesteia la vârsta de 50 de ani, relatează Daily Mail.

Astfel, jurnalista şi-o imaginează pe prinţesă ca locuind în New York, având peste 100.000 de prieteni pe Facebook şi 10 milioane de urmăritori pe Twitter.

Diana ar mai fi fost căsătorită de atunci de două ori şi l-ar fi părăsit pe iubitul său, Dodi Fayed, alături de care şi-a pierdut viaţa în accidentul de maşină din 1997. Aceasta şi-ar fi făcut injecţii cu Botox în bărbie.

De asemenea, Tina Brown consideră că prinţesa Diana ar fi fost bună prietenă cu Carole Middleton, soacra fiului său, William şi ar fi plăcut-o şi pe Kate, de care însă s-ar fi simţit ameninţată.

Articolul se intitulează "Diana la 50 de ani" şi va fi publicat pe prima pagină din noua ediţie a revistei, înainte de 1 iulie, când ar fi fost aniversarea de 50 de ani a prinţesei. "Newsweek" va publica şi o poză prelucrată digital, cu Diana îmbătrânită.




×
Subiecte în articol: kate middleton printesa Diana articol
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close