Antena 3 CNN Show Showbiz Dennis Rodman, despre "prietenul" Kim Jong Un: Nu vrea să se lupte

Dennis Rodman, despre "prietenul" Kim Jong Un: Nu vrea să se lupte

Dennis Rodman, despre "prietenul" Kim Jong Un: Nu vrea să se lupte
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de N.B.    |    13 Mar 2013   •   18:20

Dennis Rodman s-a simţit într-atât de bine în compania lui Kim Jong Un în Coreea de Nord, încât plănuieşte să se întoarcă acolo în luna august pentru a-şi petrece vacanţa cu dictatorul de la Phenian, relatează LA Times.

Fostul star NBA, a declarat în cadrul unui interviu pentru CNN că a fost invitat de liderul nord-coreean şi plănuieşte să se întoarcă acolo.

Cunoscut pentru excentricităţile de pe terenul de baschet, când câştiga campionate alături de "băieţii răi" din Detroit, sau îi ţinea isonul lui Michael Jordan pentru ultimele titluri de campion ale carierei, Dennis Rodman a dat un spectacol "marcă înregistrată" în timpul interviului, făcând ocolişuri greu descifrabile în încercare de a răspunde unor întrebări relativ simple.

Rodman a spus depsre "prietenul" său, Kim Jong Un, că nu îşi doreşte să se lupte cu nimeni sau să distrugă lumea. Fostul baschetbalist susţine că ameninţările care sunt atribuite Coreei de Nord nu au fost făcute niciodată de liderul de la Phenian.

Conform fostului baschetbalist, Kim l-a rugat chiar să intervină la nivelul conducerii Statelor Unite şi să îi transmită lui Barack Obama să îl sune.

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un Coreea de Nord phenian
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close