Antena 3 CNN Show Showbiz Sinteza zilei: Dezvăluiri și înregistrări șocante în scandalul anului! Fosta soție a lui Cristian Boureanu: Îi place să dețină controlul!

Sinteza zilei: Dezvăluiri și înregistrări șocante în scandalul anului! Fosta soție a lui Cristian Boureanu: Îi place să dețină controlul!

Sinteza zilei: Dezvăluiri și înregistrări șocante în scandalul anului! Fosta soție a lui Cristian Boureanu: Îi place să dețină controlul!
14 Sep 2016   •   21:59

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, dezvăluiri și înregistrări șocante în scandalul Boureanu, izbucnit luni seară, în nordul Capitalei, când fiica fostului parlamentar a început să strige, din mașina tatălui ei, că este agresată, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei.

O înregistrare explozivă, mediatizată de presa centrală şi în care Cristian Boureanu ţipă, înjură şi ameninţă, aruncă în aer scandalul-monstru dintre fostul parlamentar şi fiica lui. Mama ei a fost vizitată de inspectorii de la Protecţia Copilului, cărora le-a povestit că nu e prima oară când adolescenta e agresată.

”Ioana Boureanu a fost colegă de școală cu copiii mei!”

Avocatul Alice Drăghici a afirmat, la Sinteza Zilei, că Ioana Boureanu a fost colegă de școală cu copiii ei și că are la cunoștință faptul că fata fostului parlamentar ”avea probleme de disciplină”, în condițiile în care școala privată cu pricina are cerințe extrem de stricte.

”Lui Cristian Boureanu îi place să dețină controlul!”

Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a afirmat, într-un interviu telefonic pentru Antena 3 că Ioana nu este un copil rebel și că nu i-a făcut probleme, așa cum susține fostul politician.

”În perioadele în care a stat cu mine nu a fugit de acasă și nici nu a mirosit a alcool. (...) Îi cunosc prietenii, pe părinții ei. Tot timpul știu de ea. Dacă cu el se poartă altfel, e posibil. Cu el a avut probleme întotdeauna. Lui Boureanu îi place să dețină controlul”, a spus femeia.

Româncele, femei bătute și de parteneri și de sistem

Potrivit unor date oficiale, în România, 100 de femei mor în bătaie. Mai mult, 70% dintre femeile condamnate pentru omor au fost bătute. Un reportaj marca Observator arată cum reacționează sistemul atunci când o femeie cere ajutor. De la Poliție, la Asistența Socială și la Preot. Toți ridică din umeri, iar femeia rămâne singură în fața agresorului.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close