Antena 3 CNN Show Showbiz Doamne! Cum o viseaza Cornel Gales pe Ileana Ciuculete: “Ma controleaza…”

Doamne! Cum o viseaza Cornel Gales pe Ileana Ciuculete: “Ma controleaza…”

Doamne! Cum o viseaza Cornel Gales pe Ileana Ciuculete: “Ma controleaza…”
22 Apr 2017   •   13:06

Cornel Gales nu si-a revenit inca dupa moartea sotiei. Ileana Ciuculete a plecat dintre noi intr-un mod in care putini si-au putut imagina. Sotul ei este transformat total. A slabit mult si o viseaza pe dragostea lui intr-un mod foarte ciudat. 

"Spune ca o viseaza, dar nu e un vis tocmai ok. Are niste flash-uri. Imi spunea: 'Ma gandesc la ea, dar nu imi apare in ochi, doar ma controleaza prin niste energii'", au povestit sotii Lepadat, Georgiana si Silviu, prieteni de familie.

"Nu si-a revenit. E devastat! Chiar a slabit foarte tare. O sa il vedeti joi, pe 27, la biserica, la ora 10. M-a rugat Cornel sa ii invit pe toti colegii Ilenei Ciuculete, pe toti colegii din televiziune, pe fani la parastas. Noi suntem ingrijorati, nu mai are pofta de viata", a adaugat Georgiana Lepadat.
De Paste, Cornel a fost la mormantul cantaretei. "A venit si el a doua zi de Pasti la Craiova, pentru ca de Paste a stat la cimitir. S-a dus, iar a venit, iar s-a dus. Sambata seara a fost acolo. A zis: 'Eu nu pot sa plec in noaptea Invierii, sa nu fiu cu 'Zanica'", a povestit Silviu Lepadat intr-o emisiune de televiziune. 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close