După ce a fost bătută cu bestialitate de Chris Brown, Rhianna s-a măritat cu el

05 Mar 2009   •   22:58
După ce a fost bătută cu bestialitate de Chris Brown, Rhianna s-a măritat cu el Rhianna

Bătută cu bestialitate în urmă cu o lună de Chris Brown, cântăreaţa Rhianna s-a căsătorit chiar cu agresorul. Nunta a avut loc la reşedinţa rapper-ului Puff Diddy, chiar în seara în care Chris şi-a cerut iertare Rhiannei pentru comportamentul său agresiv.

Incidentu s-a petrecut în luna februarie, când, chiar în seara premiilor Grammy, s-a aflat că Brown a fost denunţat de o femeie pentru agresiune. Imediat s-a anunţat că recitalul Rihannei a fost anulat.

Proba că Rihanna este femeia bătută de Chris Brown a venit câteva zile mai târziu când a apărut poza cântăreţei cu chipul învineţit, tăiat şi umflat în urma loviturilor încasate.

Pentru Rihanna, însă, dragostea a fost mai puternică decât bătaia. Presa americană a anunţat că artista s-a căsătorit cu Brown, săptămâna trecută. Ceremonia a fost secretă şi a avut loc după o întâlnire între cei doi, în casa lui Puff Diddy.

Se pare că iubitul i-ar fi cerut iertare Rihannei, apoi a cerut-o de nevastă. Vedeta a acceptat fără să stea pe gânduri şi a contactat un preot care i-a căsătorit în aceeaşi seară.

Observator

x close