Antena 3 CNN Show Showbiz E oficial. Mădălina Ghenea se mărită cu Gerard Butler. Vezi cum arată inelul de logodnă

E oficial. Mădălina Ghenea se mărită cu Gerard Butler. Vezi cum arată inelul de logodnă

E oficial. Mădălina Ghenea se mărită cu Gerard Butler. Vezi cum arată inelul de logodnă
Sursa foto: Foto: Antena 1
25 Ian 2013   •   07:57

Mădălina Ghenea a fost cerută în căsătorie de actorul Gerald Butler. Nu mai e un zvon lansat de vreun tabloid ci o certitudine. Românca a arătat o poză cu inelul de logodnă.

Pe mâna delicată a Mădălinei Ghenea străluceşte simbolul iubirii cu Gerald Butler. Un inel de logodnă pe care l-a primit de la actorul britanic. Românca nu s-a ferit să-l etaleze într-o fotografie pe care i-a trimis-o colegului nostru Mihai Morar.

Românca n-a avut nevoie decât de câteva luni ca să-l convingă pe actor să renunţe la burlăcie. Mădălina îl va conduce pe Butler spre altar cât de curând. Cei doi îşi caută deja verighetele perfecte. E un pas care a luat prin surprindere tot Hollywoodul.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, în timpul filmărilor unui spot publicitar.  Cu un zâmbet şi o atingere, Mădălina l-a fermecat pe Butler. S-a îndrăgostit mai întâi de frumuseţea ei.

Mădălina s-a născut în Oltenia, a fermecat Italia, a cucerit America şi i-a furat inima celui mai râvnit actor. La numai 25 de ani, viitoarea doamnă Butler şi-a urmat visele.


×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea cerere in casatorie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close