E primul artist român care a atins un milion de vizualizări pe Youtube, dar locuiește și acum într-o garsonieră de 25 de metri pătrați

de A.M.P    |    16 Oct 2017   •   12:20
E primul artist român care a atins un milion de vizualizări pe Youtube, dar locuiește și acum într-o garsonieră de 25 de metri pătrați Foto: Florin Chilian/Facebook

Florin Chilian cântă de-o viață și, financiar, din punct de vedere al onorariului, este un artist care se respectă. Totuși, locuiește într-o garsonieră de mărimea unei sufragerii și nu refuză niciun eveniment caritabil.

Artistul, primul muzician care a atins 1 milion de vizualizări Youtube (piesa ”Zece”), cu mult înaintea unor artiști precum Inna, Andra ori Alexandra Stan, Florin Chilian nu se consideră un zgârcit, mai degrabă cumpătat cu cheltuitul banilor, scrie libertatea.ro.

Declarația lui de avere, la capitolul proprietăți, este una extrem de simplă: garsoniera boemă din centrul Capitalei, un ceas scump, o limuzină (cumpărată pentru siguranța sa, căci este mai tot timpul pe șosele) și patru chitare.

Uneori, din lipsă de spațiu acasă, acestea sunt depozitate în portbagajul automobilului său.

 

x close