Antena 3 CNN Show Showbiz Elizabeth Taylor a anunţat pe Twitter că va suferi o intervenţie chirurgicală pe inimă

Elizabeth Taylor a anunţat pe Twitter că va suferi o intervenţie chirurgicală pe inimă

Elizabeth Taylor a anunţat pe Twitter că va suferi o intervenţie chirurgicală pe inimă
07 Oct 2009   •   10:52

Elizabeth Taylor, celebra actriţă americană în vârstă de 77 de ani, a anunţat marţi pe site-ul de microblogging Twitter, că va fi internată în spital pentru a fi operată pe cord, relatează AFP.


"Dragii mei prieteni, vreau să vă anunţ, înainte ca această informaţie să apară în ziare, că mă voi interna pentru o operaţie la inimă", a scris Elizabeth Taylor, actriţă considerată una dintre legendele Hollywood-ului.

Interevnţia chirurgicală este necesară pentru montarea unui mic dispozitiv împotriva insuficienţei cardiace de care suferă actriţa. Aceasta a precizat şi că această procedură nu constituie o operaţie pe cord deschis.

Elizabeth Taylor le-a solicitat fanilor să se roage pentru ea şi a promis că le va de veste "de îndată ce totul se va termina". "Vă iubesc" este declaraţia cu care şi-a încheiat actriţa mesajul de pe Twitter.

Taylor a apărut în public ultima oară la începutul lunii septembrie la înmormântarea lui Michael Jackson, unul dintre prietenii apropiaţi ai actriţei. Elizabeth Taylor a fost operată în 1997 pentru o tumoare pe creier, şi au existat speculaţii, dezminţite de actriţă în 2006, potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Rolul interpretat în filmul "Vis de glorie" (1944) este cel care a făcut-o celebră pe Taylor, care avea atunci doar 12 ani.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close