Antena 3 CNN Show Showbiz Elton John vrea să înfieze un copil din Ucraina

Elton John vrea să înfieze un copil din Ucraina

Elton John vrea să înfieze un copil din Ucraina
Sursa foto: Lev
13 Sep 2009   •   12:22

Celebrul cântăreţ britanic Elton John vrea să înfieze un băieţel în vârstă de 14 luni. Copilul locuieşte într-un orfelinat din Ucraina, pe care Elton John l-a vizitat împreună cu partenerul său, David Furness. Băieţelul care a reuşit să-i fure inima lui Elton John se numeşte Lev, are un an şi două luni, şi creşte într-un orfelinat din estul Ucrainei. Artisul l-a cunoscut pe copil în timpul unui program de combatere a răspândirii viruslui HIV.

Elton John a interpretat melodia "Circle of Life" pentru copiii din orfelinat, mulţi dintre ei ajunşi acolo pentru că părinţii lor au murit de SIDA. Deşi recunoaşte că , până să-l cunoască pe Lev, ideea de a adopta un copil nu prea îi surâdea, acum Elton John pare mai hotărât ca oricând să devină părinte.

"Ştiţi, David şi cu mine am vorbit mereu despre adopţie, iar David şi-a dorit întotdeauna să adopte un copil. Eu am spus mereu nu, pentru că am 62 de ani, pentru că mereu călătoresc şi duc aşa o viaţă, m-am gândit că poate nu ar fi corect să avem un copil. Dar după ce l-am văzut pe Lev astăzi, aş vrea mult să-l adopt. Nu ştiu cum vom face asta, dar copilul mi-a furat inima, şi la fel a făcut şi cu David", a declarat artistul

Cântăreţul spune că va face tot posibilul pentru a-i asigura copilului un viitor şi o viaţă mai bună. "Pot să spun cu mâna pe inimă că băieţelul acesta din primul rând ne-a răpit inimile şi că vom încerca, în măsura în care putem, să-i oferim un viitor şi un cămin, bineînţeles nicodată uitând că este din Ucraina."

Elton John, care conduce o fundaţie de caritate pentru victimele infectării cu virusul HIV, nu se află la prima vizită în această ţară. Acum doi ani, el a concertat în centrul Kievului, în cadrul unui spectacol gratuit la care au participat zeci de mii de oameni. Scopul concertului a fost acela de a-i ajuta pe oameni să conştientizeze pericolul care înseamnă sida. Asta în condiţiile în care Ucraina este ţara europeană cu cel mai rapid ritm de extindere a virusului HIV.

Fundaţia anti-SIDA condusă de Elton John colaborează cu una similară din Ucraina, condusă de fiica fostului preşedinte Leonid Kuchma.



Antena 3

×
Subiecte în articol: elton john
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close