Antena 3 CNN Show Showbiz Este divorţul SECOLULUI. "Doamna a primit 3 MILIARDE de euro în urma despărţirii"

Este divorţul SECOLULUI. "Doamna a primit 3 MILIARDE de euro în urma despărţirii"

Este divorţul SECOLULUI. "Doamna a primit 3 MILIARDE de euro în urma despărţirii"
de O.P.    |    20 Mai 2014   •   10:48

Elena Rybolovleva, fosta soție a miliardarului rus Dmitri Rybolovlev, patronul clubului de fotbal AS Monaco, a obținut peste patru miliarde de franci elvețieni (3,295 miliarde de euro) în procesul de divorț judecat marțea trecută la Geneva, potrivit ediției de luni a cotidianului Le Temps, preluat de AFP.

După șase ani de procedură, Tribunalul de primă instanță din Geneva a pronunțat la data de 13 mai decizia în dosarul divorțului soților Rybolovlev. Curtea a decis că miliardarul rus trebuie să plătească soției sale, care are domiciliul la Geneva, suma de 4,020 miliarde de franci.

Din punct de vedere financiar, acesta este cel mai important divorț pronunțat vreodată într-un tribunal elvețian.

Soții Rybolovlev, căsătoriți tip de 23 de ani, sunt despărțiți din 2008 când Elena Rybolovleva a depus cererea inițială de divorț la Geneva. Elena Rybolovleva reclama mai mult miliarde de dolari de la patronul AS Monaco, a cărei avere este estimată la nouă miliarde de dolari.

Dmitri Rybolovlev și-a făcut averea prin vânzarea grupului Uralkali, unul din cei mai mari producători mondiali de potasiu. În prezent miliardarul rus trăiește la Monaco.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close