Antena 3 CNN Show Showbiz Familia lui Michael Jackson aşteaptă creierul acestuia pentru a-l putea înmormânta pe cântăreţ

Familia lui Michael Jackson aşteaptă creierul acestuia pentru a-l putea înmormânta pe cântăreţ

Familia lui Michael Jackson aşteaptă creierul acestuia pentru a-l putea înmormânta pe cântăreţ
09 Iul 2009   •   12:48

În sicriul auriu, care a putut fi văzut de întreg mapamondul la ceremonia organizată după dispariţia regelui muzicii pop, se afla trupul lui Michael Jackson, însă fără creier. Informaţia a fost făcută publică de Timesonline.co.uk care citează institutul de medicină legală din Los Angeles.

Institutul a confirmat, miercuri, că acest organ a fost reţinut în laborator pentru efectuarea testelor neuropatologice. Familia aşteaptă efectuarea acestor teste, în vederea stabilirii cauzelor decesului, pentru a putea să îl înmormânteze pe star.

În certificatul de deces, semnat de sora lui Michael, La Toya, nu este specificată cauza morţii, în această secţiune fiind trecut doar cuvântul: ?nespecificată?.

?De îndată ce terminăm testele pe care le efectuăm, creierul va fi predat familiei. Din câte am auzit, familia nu a înhumat, deocamdată, trupul lui Michael?, a spus Ed Winter, asistentul principal al medicului legist.

Nici acum nu se ştie unde va fi înmormântat trupul lui Michael Jackson. Trupul său a fost transportat la ceremonia organizată la Staples Center de la Forest Lawn Memorial Park, considerat ?cimitrul vedetelor?. Deoarece nu a existat o înmormântare fanii speră în continuare că Jackson va fi adus la Neverland sau că cenuşa sa va fi împrăştiată în incinta fermei.

?Am cunoştinţe care sunt înmormântate în Forest Lawn unde este cu adevărat linişte, însă Neverland este locul pe care Michael l-a numit acasă?, a declarat Vena Knipple, o angajată a cimitirului şi o admiratoare a starului.

Familia ar putea aştepta încheierea testelor efectuate pe creierul lui Michael pentru a-l înmormânta.
Potrivit ultimelor informaţii vehiculate în presă, familia lui Jackson a înaintat o cerere oficială prin care cere permisiunea de înhumare a trupului lui Michael Jackson. Însă această cerere a fost adresată autorităţilor din Los Angeles, lucru care indică faptul că starul va fi înmormântat în acest oraş şi nu la ferma Neverland, ce se află în districtul Santa Barbara.

Medicul legist aşteaptă rezultatele testelor toxicologice pentru a vedea dacă Michael a utilizat excesiv medicamente care sunt eliberate doar pe baza unei reţete, aici intrând şi Propofol un anestezic extrem de puternic, comercializat sub denumirea de Diprivan.

Poliţia anchetează în prezet cel puţin cinci doctori care i-au prescris droguri lui Jackson.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close