Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii Boyzone l-au condus pe Stephen Gately pe ultimul drum (VIDEO)

Fanii Boyzone l-au condus pe Stephen Gately pe ultimul drum (VIDEO)

Fanii Boyzone l-au condus pe Stephen Gately pe ultimul drum (VIDEO)
Sursa foto: Stephen Gately
17 Oct 2009   •   17:27

Mii de oameni au ţinut să-l conducă pe ultimul drum pe liderul grupului Boyzone, Stephen Gately. Prieteni apropiaţi, politicieni sau celebrităţi au fost alături de familia cântăreţului la slujba de înmormântare. Toţi cei care îl cunoşteau spun că Stephen era în unul dintre cele mai bune momente ale vieţii sale.

Mii de fani au venit din toate colţurile lumii să aducă un ultim omagiu lui Stephen Gately, cântăreţul decedat în Spania, la numai 33 de ani. Sicriul a fost purtat în biserică de membri formaţiei Boyzone şi de prietenii apropiaţi.

Accesul camerelor de luat vederi a fost interzis în biserică. David Furnish, partenerul de viaţă al lui Elton John şi prieten apropiat al lui Stephen a declarat că oamenii prezenţi la înmormânatre au demonstrat cât de apreciat era cântăreţul.

?Este extraordinar că au venit aşa mulţi oameni să-l conducă pe Stephen, dar este incredibil de trist. Am pierdut un prieten drag, dar parcă prea repede. Din păcate a murit într-unul din cele mai bune momente ale vieţii sale. Este atât de nedrept şi lipsit de sens?, spune Furnish.

Membri formaţiei Boyzone anunţaseră un nou turneu la sfârşitul anului trecut, după o pauză de opt ani. Potrivit raportului de autopsie, Gately a decedat din cauze naturale iar familia a respins speculaţiile că el şi-ar fi petrecut ultima noapte prin barurile din Mallorca.



Antena 3

×
Subiecte în articol: înmormântare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close