Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul 3D ?Avatar?, pe primul loc în box-office-ul din România (VIDEO)

Filmul 3D ?Avatar?, pe primul loc în box-office-ul din România (VIDEO)

Filmul 3D ?Avatar?, pe primul loc în box-office-ul din România (VIDEO)
05 Ian 2010   •   19:10

Liderul din această săptămână al box-office-ului din România este filmul 3D ?Avatar?. Potrivit Mediafax, pelicula a avut încasări de 1.201.868 lei şi 52.661 de spectatori.

Acţiunea filmului ?Avatar? are loc în viitor, peste 200 de ani. Personajul Jake, interpretat de Sam Worthington caută noi strategii în cadrul unui război dintre oameni şi o specie de extratereştrii. Prin încrucişarea ADN-ului uman cu al unor nativi de pe planeta Pandora ia naştere Avatarul, un om care dispune astfel de caracteristicile extratereştilor. Jake are misiunea de a se infiltra în comunitatea acestora cu rolul de a-i spiona şi a le afla slăbiciunile.

TRAILER AVATAR


Premiera "Sherlock Holmes" a ocupat poziţia a doua în box-office-ul românesc. Aceasta a realilzat încasări de 470.757 de lei şi 24.496 de spectatori. Regizat de Guy Ritchie, filmul prezintă un nou caz al celebrului inspector Sherlock Holmes, interpretat de Robert Downey Jr., împreună cu dr. Watson (Jude Law).

TRAILER SHERLOCK HOLMES


Locul trei a fost ocupat de "Vechi tovarăşi/ Old Dogs", cu încasări de 332.848 de lei şi 18.298 de spectatori. În acest film, doi bărbaţi, de vârstă mijlocie şi cu vieţi dezorganizate (interpretaţi de John Travolta şi Robin Williams), trebuie să aibă grijă de doi gemeni în vârstă de şapte ani.

TRAILER OLD DOGS


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Avatar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close