Antena 3 CNN Show Showbiz "Fiul nelegitim" al lui Michael Jackson, în primul rând la ceremonia în onoarea megastarului (FOTO)

"Fiul nelegitim" al lui Michael Jackson, în primul rând la ceremonia în onoarea megastarului (FOTO)

"Fiul nelegitim" al lui Michael Jackson, în primul rând la ceremonia în onoarea megastarului (FOTO)
Sursa foto: ceremonie
22 Iul 2009   •   18:07

Omer Bhatti, un dansator norvegian în vârstă de 25 de ani, susţine că este cel de-al patrulea copil al regretatului Michael Jackson. El vrea să demonstreze acest lucru prin efectuarea unui test de patenitate. La ceremonia de omagiere a megastarului, tânărul a stat chiar în primul rând, lângă restul familiei lui Michael, arată Daily Mail.

Pe 7 iulie, Omer a stat lângă Prince, fiul lui Michael şi Rebbie, sora cea mare a megastarului. Tânărul a purtat ochelari de soare, la fel ca restul familie Jackson.

Potrivit presei internaţionale, Michael Jackson ar fi recunoscut, în 2004, că el era tatăl lui Omer Bhatti.



Megastarul a făcut cunoştinţă cu Omer în 1996, în Tunisia. Cei doi s-au împrietenit, iar băiatul a petrecut o perioadă de timp la vila Neverland, împreună cu megastarul.
Se pare că Michael a preferat să-l ţină departe de presă pe Omar, motiv pentru care ar fi angajat două persoane care să aibă grijă de băiat.
Potrivit surselor citate de The Insider, Omer a fost devastat de moartea Regelui Pop. Băiatul a refuzat să facă declaraţii referitoare la decesul lui Michael.

Imagini din timpul unei petreceri de Craciun de la Neverland la care a participat şi Omer Bhatti



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close