Antena 3 CNN Show Showbiz Fost prieten al lui Ilie Năstase: Amalia a premeditat divorţul (VIDEO)

Fost prieten al lui Ilie Năstase: Amalia a premeditat divorţul (VIDEO)

Fost prieten al lui Ilie Năstase: Amalia a premeditat divorţul (VIDEO)
Sursa foto: divort
16 Feb 2010   •   13:20

Divorţul lui Ilie şi al Amaliei Năstase se transformă încet-încet într-un scandal. De când soţii Năstase au făcut publică decizia lor de a divorţa, în presă au apărut o mulţime de speculaţii. Una dintre ele vorbeşte despre o posibilă relaţie dintre Amalia şi unul dintre asociaţii săi. În plus, un fost prieten al lui Năstase, Constantin Mincu, susţine că doamna Năstase l-ar fi îndepartat pe soţul ei de mulţi prieteni.

Constantin Mincu, unul dintre membrii fondatori ai academiei Ilie Năstase, a intrat în direct la Un Show Păcătos pentru a vorbi despre divorţul dintre fostul tenisman şi soţia lui. Comentariile acestuia la adresa Amaliei Năstase nu au fost deloc flatante.

Constantin Mincu susţine că Amalia intervenea nejustificat în afacerile soţului ei şi că ar fi premeditat divorţul încă de la începutul căsătoriei. ?Nu mi-a făcut o impresie bună de la început. De fiecare dată când încercam să luam o decizie şi să demarăm acest proiect, dânsa era fie cea care intervenea decisiv, opunându-se, fie cea care punea anumite condiţii?.

Fondatorul academiei Ilie Năstase a mai declarat că a asistat de mai multe ori la certurile dintre fostul tenisman şi soţia lui. ?Am asistat de mai multe ori la discuţii mai puţin pricipiale?.



Fostul tenisman Ilie Năstase şi soţia lui, Amalia, au decis să pună capăt mariajului. Cei doi şi-au făcut publică decizia într-o scrisoare. Soţii Năstase au împreună două fetiţe, Alessia de 6 ani şi Emma de 3 ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: divort Ilie Nastase Amalia Nastase
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close