Antena 3 CNN Show Showbiz Fotografii provocatoare cu o studentă a Universităţii Cambridge

Fotografii provocatoare cu o studentă a Universităţii Cambridge

Fotografii provocatoare cu o studentă a Universităţii Cambridge
Sursa foto: Foto: varsityfashion.tumblr.com
24 Noi 2010   •   10:47

O studentă a Universităţii Cambridge a apărut aproape goală în paginile revistei Varsity. Tânăra în vârstă de 20 de ani a acceptat să fie fotografiată fără lenjerie intimă, acoperită doar de un fular, în mijlocul unui câmp.

Provocatoarele fotografii sunt primele de acest gen care apar în paginile revistei Varsity, publicaţie deţinută chiar de instituţia universitară şi care a fost înfiinţată în urmă cu 63 de ani.

Protagonista pictorialului, cunoscută sub numele de Charlotte, are 20 de ani şi studiază limbile străine. „Editorii de modă ai revistei Varsity au publicat întotdeuna materiale de calitate, de aceea, atunci când mi-au propus să realizez acest pictorial, am acceptat”, a declarat tânăra, potrivit The Telegraph.

„Era foarte frig în ziua în care am făcut pozele, însă a fost amuzant. Consider că fotografiile sunt caracterizate de integritate artistică”, a adăugat studenta.

Şedinţa foto a fost organizată de editorii de modă ai revistei Varsity, Jess Kwong, în vârstă de 24 de ani, şi Louise Benson. „Fotografiile sunt de bun gust, iar nuditatea a fost folosită fără vulgaritate. Suntem mulţumiţi de rezultat”, a declarat Jess Kwong.


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: fotografie studenta
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close