Fraţii Kennedy ar fi fost implicaţi în orgii alături de Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr.

17 Iun 2010   •   17:40
Fraţii Kennedy ar fi fost implicaţi în orgii alături de Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr.

Edward Kennedy şi fraţii săi, Robert şi John F., împreună cu actorii Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr. ar fi participat la câteva orgii, conform unor documente FBI citate de heraldsun.com.au, relatează Mediafax.

O femeie din New York susţinea, potrivit unui document din 1965, că se află în posesia "unei informaţii importante despre orgiile" la care luau parte fraţii Kennedy (Edward, John Fitzgerald, Bob), Marilyn Monroe, Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr.

Sursa acestor informaţii nu a fost indicată clar în raport însă aceasta susţine că fosta soţie a ambasadorului american în Spania, Jacqueline Hammond, ştia de organizarea acestor orgii la hotelul de lux Carlyle din Upper East Side, se arată pe site-ul thesmokinggun.com.

În aceste dosumente se arată că Jacqueline Hammond avea un apartament închiriat hotelul respectiv. Edward Kennedy, un senator american timp de aproape o jumătate de secol, a murit în august anul trecut.

Istoricii şi alţi cercetători interesaţi de vieţile şi carierele membrilor familiei Kennedy, aşteptau cu mare nerăbdare publicarea acestor documente despre familia Kennedy, considerată printre cele mai puternice de politicieni americani.

Invocând legea privind libertatea informaţiei (Freedom of Information Act), mai multe organizaţii media au solicitat să intre în posesia acestor documente.

Rapoartele conţin şi o listă cu numeroasele ameninţări cu moartea primite de Edward Kennedy atât în timpul campaniei prezidenţiale din 1980, cât şi în anii care au urmat asasinării fraţilor săi mai mari, John F. Kennedy şi Robert F. Kennedy.

Antena3.ro

Parteneri
x close