x close

George Burcea a anunțat divorțul de Andreea Bălan: Vedeti-vă de gunoiul din propria viață!

05 Mar 2020   •   14:55
George Burcea a anunțat divorțul de Andreea Bălan: Vedeti-vă de gunoiul din propria viață!  Foto: Andreea Balan/ Facebook

George Burcea a anunțat oficial, prin intermediul contului personal de Facebook, divorțul de Andreea Bălan, după cinci ani de relație și doar câteva luni de la nuntă.

"Dupã o perioadă de 5 ani, am decis sã pun capãt relaţiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aş dori să le transmit urmãtorul lucru: vedeţi-vă de gunoiul din propria viaţă. Dacã nu mai locuim sub acelaşi acoperiş, nu înseamnă cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei şi îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcţie de activităţile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece şi mai mult timp împreună prin parcuri/ sali de repetiţii, platouri sau excursii.

Dacă despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneţi că i-am abandonat, atunci ce părere aveţi de părinţii care i-au lãsat la maternităţi, i-au aruncat la coş, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din ţara sau şi mai rãu, au intrat în puşcărie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneţi? Este cert faptul cã fetiţele mele suferã pentru cã nu sunt acolo în fiecare zi, dar în acelaşi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenţă fizicã sau psihicã, cu ţipete şi frustrãri din partea părinţilor.", a scris George Burcea pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

George Burcea Andreea Balan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati