Antena 3 CNN Show Showbiz Guvernatorul Arnold Schwarznegger parchează în zona interzisă

Guvernatorul Arnold Schwarznegger parchează în zona interzisă

Guvernatorul Arnold Schwarznegger parchează în zona interzisă
Sursa foto: arnold
25 Noi 2009   •   19:43

Arnold Schwarzenegger calcă pe urmele soţiei sale. Guvernatorul Californiei a fost surprins de paparazzi cu maşina parcată într-o zonă interzisă, la fel ca soţia sa, Maria, în urmă cu câteva săptămâni. Reacţia celor doi a fost, însă, diferită.

Soţia lui Arnold, Maria Shriver, a dovedit, luna trecută, că nu se împacă prea bine cu regulile de circulaţie. Mai întâi a fost văzută vorbind la celular în timp ce conducea, iar apoi şi-a parcat Cadillacul într-o aşa-numită "zonă roşie". Ea şi-a cerut iertare pentru ambele incidente şi se pare că a plătit şi amenda de 90 de dolari. Iată, însă, că, acum, guvernatorul însuşi a parcat un Porsche într-o zonă roşie din Los Angeles. În plus, s-a mai şi lăudat că nu a fost niciodată amendat de poliţiştii de la circulaţie... de când e guvernator. Ceea ce, de altfel, era de aşteptat. Până la urmă, Schwarzenegger şi-a recunoscut greşeala, cu zâmbetul pe buze.


"Asta arată doar că nimeni nu e perfect. Nici măcar eu. Şi eu fac greşeli" a spus starul.

Adversarii lui Arnold sunt de părere că el ar trebui să meargă mai departe şi să-şi plătească amenda, ca orice simplu cetăţean.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close