Antena 3 CNN Show Showbiz Halle Berry, Hilary Swank şi Eva Longoria, printre cele mai darnice actriţe americane

Halle Berry, Hilary Swank şi Eva Longoria, printre cele mai darnice actriţe americane

Halle Berry, Hilary Swank şi Eva Longoria, printre cele mai darnice actriţe americane
Sursa foto: halle berry
05 Dec 2009   •   19:57

Halle Berry, Hilary Swank şi Eva Longoria se numără printre cele 100 de femei de top din industria filmului şi a televiziunii din Statele Unite. Actriţele au fost premiate de revista "Hollywood Reporter", atât pentru contribuţia adusă în aceste domenii cât şi pentru activităţile caritabile în care sunt implicate.

Divele din industria de entertainment din Statele Unite au vorbit despre importanţa recunoaşterii meritelor femeilor şi au pozat pentru presă. Nu le-au uitat însă nici pe cele care le-au fost modele în viaţă.

?Oprah Winfrey este o mare sursă de inspiraţie pentru mine. La nivel personal, una dintre profesoarele mele din clasa a V-a îmi este mentor şi în ziua de azi şi mi-a servit drept model în multe situaţii?, spune actriţa Halle Berry.

Pentru frumoasa din "Neveste disperate", premiul primit pentru implicarea intensă în acţiuni de caritate a avut o însemnătate aparte.

?Când am fost sunată, ai fi zis că am fost nominalizată la Oscar. Am fost foarte bucuroasă, pentru că filantropia este cu adevărat munca vieţii mele. Dedic 80% din timpul meu muncii în folosul comunităţii, sprijinind cauze, drepturi civile, dreptul muncii?, a declarat actriţa Eva Longoria.

Printre alte doamne prezente la eveniment s-au numărat actriţa Camryn Manheim, cunoscută publicului din România pentru rolul interpretat în serialul "Mesaje de dincolo" sau Maria Bello din Coyote Ugly.



Antena3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close