Antena 3 Show Showbiz Imagini de senzație! Cum arată mama Antoniei - cele două au apărut împreună în direct așa

Imagini de senzație! Cum arată mama Antoniei - cele două au apărut împreună în direct așa

02 Noi 2017   •   10:34
Imagini de senzație! Cum arată mama Antoniei - cele două au apărut împreună în direct așa
Sursa foto: Foto: instagram.com/antonia

Joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, Antonia vine împreună cu mama ei, Denisa, să-i pună în dificultate pe Giulia Anghelescu, Mihai Morar și Irinel Columbeanu cu o povestire din copilăria ei, al cărei deznodământ va trebui să fie ghicit de cei trei părinți celebri din platoul show-ului prezentat de Dan Bittman.

Cu această ocazie, Antonia își va aminti că, deși a fost un copil foarte cuminte, părinții ei erau foarte stricți. Asta însă nu a oprit-o ca, într-o noapte, să aștepte ca mama ei să adoarmă și să iasă din casă pe geam, la o petrecere la care fusese invitată de o bună prietenă ai cărei părinți lipseau de acasă. Întâmplarea se petrecerea în perioada în care Antonia și familia ei locuiau în Statele Unite ale Americii.

Ce s-a întâmplat în zorii zilei, când mama Antoniei a primit un telefon să vină să-și recupereze fiica, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close